avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare cec format vechi
Discuție deschisă în Executare silită

executare cec format vechi

Am o fila cec format vechi refuzata la plata, primita de la un client, lipsa disponibil total. Facturile aferente acestei file sunt dupa 8 dec. 2008 dar banca a acceptat sa imi deconteze instrumentul, doar ca nu avea bani respectivul client. Ma intreb: voi putea investi instrumentul? Va putea un ececutor sa treaca la executare silita in aceste conditii, avand in vedere ca conform BNR nu trebuia decontat acest cec?
Cel mai recent răspuns: Septimiu Bujgoi , Consilier juridic 09:21, 30 Martie 2009
cred ca cel mai bine ar fi sa solicitati investirea cecului, vedeti ce se intampla? daca opinia instantei este ca da atunci e ok.daca nu trebuie sa-l dati in judecata pe debitor sau sa solicitati deschiderea procedurii de insolventa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cec si bilete la ordin Cent Cent Un furnizor mi-a comunicat prin curier (fara sa semnez de primire) ca va folosi fila CEC garantie Marti 10.03.2009 cu suma de aferenta unui contract ce a avut ... (vezi toată discuția)
Contract de garantie reala mobiliara anjinsan anjinsan Buna Ziua, In anul 2007, o persoana fizica imprumuta unei societati comerciale o suma x, si intre parti se incheie si un contract de garantie reala mobiliara, ... (vezi toată discuția)
Inlocuire bo in format vechi alecsutzu4u alecsutzu4u Buna ziua, Este vorba despre un bilet la ordin scadent peste 5 ani, emis de un partener, care pentru noi reprezinta un element de confort ce va fi scontat ... (vezi toată discuția)