Buna seara,din luna martie sant separate de sotie,mutandu-se la noul concubin. Din casatoria noastra de 12 ani au rezultat 2 minori,9 ani sii respectiv 2 ani.
Nu am depus cerere de divort,nici ea,deocamdata.
Minorul de 9 ani locuieste cu mine iar cel de 2 ani cu ea.
Acum problema:din martie,atat alocatia cat sii alocatia complementara a celor 2 minori este ridicata(toti banii)de sotie,fiind pe numele ei cupoanele respective.
Pot chema in instanta sotia,(mentionez caci inca nu am depus divortul),pentru faptul caci minorul de 9 ani nu a primit banii de drept?
Divortul deocamdata nu doresc sa-l inaintez.
Este posibil?
Multumesc.
Bunaseara,din data de 11 martie sotia s-a mutat la concubin,de 2 saptamani a fost fugarita sii de acolo,acum locuieste la o sora de a ei la 40 km de domciliu,avem 2 copii impreuna,cel de 2 ani e cu ea iar cel de 9 ani cu mine.Banii de pe alocatie sii complementara e ridicata de sotie,minorul ramas cu mine nu a vazut nici un ban.
Nu am depus actele pentru divort deocamdata.
1-care e procedura sa o chem in instanta pentru retinerea dreptului minorului ramas cu mine
2-am sanse(daca da,care e procedura) datorita `plimbarilor` sotiei sa unesc cei 2 frati,adica sa-l aduc acasa sii pe cel de 2 ani?