avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... bani dati altcuiva la o executare silita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

bani dati altcuiva la o executare silita

buna ziua..ma puteti ajuta cu un raspuns ,va rog?problema e asa...un apartartament sa vandut in urma executarii silite in 2016, acel ap avand 4 proprietari.adica 2 familii sot si sotie....o familie au divortat in urma cu vreo 6 ani nemaifacand partajul...sotul parasind locuinta iar sotia a locuit pana in momentul eliberarii apartamentului...in urma executarii banii sau impartit la fiecare proprietar insa sotul divortat nu a primit nimic pe motivul spus de executoare...cum ca suma totala a fost incasata de fosta sa sotie in urma unei declaratii notariale ca ii va da ea suma de bani cuvenita...dupa 1 an de la aceasta ..sotul divortat abia a aflat de executarea apartamentului si in acest timp nicidecum nu a primit ceva...toate acestea intamplanduse in 2016...azi cand a suna-to pe executoarea care sa ocupat de caz..i-a zis sa nu mai mearga pana la iasi caci acolo este ap cu pricina si sa ii trimita doar o cerere prin posta prin care sa ceara toate documentele doveditoare...insa tot d-na executoare a mai zis ca ea a depus inca un dosar recent..in luna iulie prin care cere tuturor proprietarilor vechi sa restituie inca o suma de bani pentru caci nu sa platit toata suma de bani pentru anumiti ani la asociatie...si ca sigur va fi chemat in judecata si sotul divortat pentru asta...intrebare........ce poate face sotul divortat care nu mai locuieste in acel ap din 2010..care banii cuveniti din executare nu i-a primit intr-un an de zile..si sa scape si de plimbarile prin tribunal pt a plati intretinerea pe care nu a facut-o el?sau,,daca credeti ca s-au facut inselatorii directe cu fosta sotie.
Ultima modificare: Luni, 25 Septembrie 2017
ContSters348308, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters348308 , utilizator 23:32, 27 Iulie 2018
Ce poate sa faca? Sa se indrepte impotriva fostei sotii, insa pana atunci, sa trimita cererea catre executor pentru copiile din dosarul de executare ca sa vada concret despre ce este vorba. Nu mai are sens sa spunem ca partajul trebuia facut odata cu divortul si s-ar fi putut evita aceasta situatie neplacuta.
multumesc mult....sanatate multa va doresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita, partaj, apartament neintabulat de sot/noul proprietar unic daria90 daria90 Buna seara, Sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns, multumesc pentru timpul dumneavoastra. Astfel, in urma divortului, soti coproprietari un apartament, fac ... (vezi toată discuția)
Partaj mixi64 mixi64 buna seara! va rog sa ma lamuriti caci eu nu inteleg mare lucru. nepoata mea a divortat, insa abia dupa 1 an de la divort a deschis partaj, asta pt. ca fostul ... (vezi toată discuția)
Partaj cu 2 proprietati ladym7738 ladym7738 Am divorțat după 18 ani de căsnicie. Înainte de a mă căsători am primit de la serviciu un apartament. Când s-au dat apartamentele spre vânzare ... (vezi toată discuția)