Puteti sa va adresati Atasatului pe probleme de munca din cadrul Ambasadei Romaniei din Germania pentru a va ajuta in aflarea adevarului.
Constantin MIRON - atasat pe probleme de munca si sociale in Republica Federala Germania si Austria
Adresă Ambasada României la Berlin: Dorotheenstr. 62-66, 10117 Berlin
Tel: 0049-(0)30-212 39 108
Fax: 0049-(0)30-212 39 199/399
E-Mail: miron.constantin@rumaenische-botschaft.de
Va multumesc pentru raspuns. Mai am o intrebare. Uitandu-ma mai atent in acte, am observat, ca firma respectiva a luat hartiile originale cu care lua sotul salariul in fiecare luna( aici se gasesc datele personale a sotului, dat de angajator). Initial am crezut ca nu e nimic deosebit, dar mai e un coleg de munca cu care au lucrat impreuna, a solicitat si el impozitul, tot prin aceasta firma, dar de la au luat numai xeroxuiri . Nici pana aici inca nu e nimic deosebit, cred eu. Dar daca mergem la firma, juridic avem dreptul sa cerem inapoi originalul, , ne vor da oare? Asta pentru ca am gasit pe cineva care ne -ar putea ajuta, vorbeste bine lb. germ., dar nu avem toate datele necesare, ne lipsesc niste date, care se gasesc, numai pe aceste hartii.
Va rog frumos sa ma ajutati fiindca as vre sa merg cat mai repede, sa clarific lucrurile, dar nu inainte sa stiu la ce am drept.
O zi buna. La revedere!