avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Este legal sa imi fac un site cu jocuri online?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Este legal sa imi fac un site cu jocuri online?

Ce site imi pot face legal,jocuri online sunt legale?
Cel mai recent răspuns: florinxyz , utilizator 04:45, 13 Decembrie 2013
Jocurile sunt oferite in mod gratuit pentru ca websiteurile castiga bani din reclame si pot plati astfel autorii jocurilor. Jocurile online free le-a facut cineva care a fost platit pentru munca sa, nu aveti dreptul sa luati un joc de pe un alt webisite fara permisiunea scrisa a autorului. Puteti folosi doar jocuri pentru care ati cumparat drepturile de autor. Altfel puteti intra la piraterie si va puteti trezi cu BSA-ul si Politia la usa.
Dar intai le pot pune pe site,apoi dupa ce incep sa scot bani din reclame,voi plati dreptul de autor.si ma refer la acele site-uri straine care ofera jocuri free pentru site-uri
Nu, aia ar fi piraterie. Intai obtineti permisiunea scrisa de a utiliza acele jocuri si pe urma aveti dreptul sa le puneti pe website.
dar acel autor nu este din romania,cum as putea obine acordul scris?
Cum obtineti acordul celui care are drepturi asupra jocului este problema dumneavoastra. Nu aveti dreptul sa oferiti jocuri pentru care nu aveti drepturi de autor sau care nu au fost distribuite sub licenta libera. De ex. anumite jocuri pentru Linux sunt soft liber si gratuit si pot fi folosite in orice scop, chiar si comercial, de oricine, fara a plati nimic pentru asta. Dar asta a decis-o in prealabil autorul jocului respectiv si este clar exprimat acest lucru in licenta care insoteste jocul.

Alte discuții în legătură

Pentru site jocuri online Radufane Radufane Pentru site jocuri online imi trebuie drept de autor,si ma refer la jocuri online free,Multumesc (vezi toată discuția)
Licenta windows ContSters138151 ContSters138151 Buna seara, Un magazin la inceput de drum care se ocupa cu comercializarea obiectelor de papetarie, doreste sa aduca un calculator si sa se ocupe de listat ... (vezi toată discuția)