avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1150 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... juridic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

juridic

ce document trebuie pentru a putea face o departajare de mostenire.succesiunea este facuta.trebuie facuta intabulare si departajare.fratele este plecat din tara ce document trebuie sa-mi trimita si ce trebuie sa contina.(ca sa pot continua procedura de mostenire pina la capat)
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 09:55, 28 Septembrie 2013
Trebuie facut partajul masei succesorale.

In acest sens, trebuie sa vorbiti cu fratele dvs si sa vedeti cum se va imparti intre dvs bunurule ramase.
Dupa ce va puneti de acord atunci se va incheia o tranzactie .
Probabil ca aveti numai un certificat de mosteniror, in care sunt trecuti mostenitorii si cotele fiecaruia, in prezent fiind in devalmasie.
Pentru a stii insa care este exact partea fiecaruia, trebuie facuta o iesire din indiviziune, in urma careia se va elibera un titlu de proprietate pe numele fiecarui mostenitor, cu partea lui de avere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire[cum afla un mostenitor ce i se cuvine] jondoe1 jondoe1 buna ziua, ma intereseaza cum afla si de unde un mostenitor care este marimea si valoarea bunurilor la care are dreptul,mai precis de la cine afla suprafata ... (vezi toată discuția)
Actiunea de iesire din indiviziune-partaj andy_roxy91 andy_roxy91 Care este diferenta intre actiunea de iesire din indiviziune si partaj succesoral? (vezi toată discuția)
Rog raspuns de profesionist sejc_2010 sejc_2010 in urma decesului unui unchi care locuia in ploiesti si care nu a avut copii am mostenit un teren impreuna cu inca 7 veri din 4 frati.am facut iesirea din ... (vezi toată discuția)