avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... INM 2014?
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

INM 2014?

Buna seara. Este drept ca nu am mai intrat de ceva timp pe forrum. As vrea sa va cer un sfat, celor care ati avea timp sa imi raspundeti. Din anul 2011 sunt grefier. Inca de cand am terminat facultatea mi-am dorit sa intru la INM. am incercat de 2 ori dar nu am reusit, ceea ce m-a marcat profund. Acum imi doresc din ce in ce mai mult sa ajung cat mai repede procuror, sau si mai bine zis, sa scap de meseria de grefier. Problema este ca, din ceea ce stiu eu, indemnizatia de auditor de justitie este in cuantum de 1400 lei/lunar, suma care nu cred ca imi poate asigura sederea in buc timp de 2 ani, mai ales ca intre timp, dupa ce am devenit grefier, mi-am cumparat un apartament la care am o rata, e drept nu foarte mare. nu stiu ce sa fac. sa astept vechimea sau sa dau la anul la INM. imi este din ce in ce mai greu in functia de grefier si nu stiu cum sa fac sa ajung acolo unde mi-am propus inital. Va multumesc din suflet pentru raspuns/raspunsuri si bafta multa tuturor
Cel mai recent răspuns: silviu 985 , utilizator 18:50, 29 Septembrie 2013
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Institutul national de magistratura si masteratul LucaEdward LucaEdward Buna ziua! Imi doresc sa devin procuror. Stiu ca pentru asta trebuie sa urmez cursurile facultatii de Drept si dupa aceea sa intru la INM. Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Ce specializari juridice se pot exercita dupa facultate marciuc marciuc dupa absolvire ce poti deveni ca apoi sa dai la inm dupa 5 ani?pt examen de notari trebuie sa dai dupa 5 ani ?inafara de avocat ce mai poti fi?stagiatura se ... (vezi toată discuția)
Examen inm AndreeaAnda AndreeaAnda Bună ziua! Am câteva întrebări care vreau să vi le adresez, întrebări despre examenul INM. 1. \\"În traducere liberă\\", să zic aşa, ce înseamnă ... (vezi toată discuția)