avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Inmatriculare masina
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Inmatriculare masina

Buna ziua.Vreau sa merg la notar si sa fac un act ca in cazul in care imatricularea trece de suma "x" vanzatorul sa plateasca diferenta de pret! In cazul in care el refuza sa plateasca diferenta aia de pret , ce se poate intampla ? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: justice86 , utilizator 09:22, 30 Septembrie 2013
Puteti face contractul si la notar si la avocat.
Sub aspect legal se poate face acest contract.
In mod normal va trebui sa dovediti problema si e posibil sa aveti ceva probleme dar e bine sa aveti contractul deoarece in caz contrar pierdeti sigur banii.
Ultima modificare: Luni, 30 Septembrie 2013
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Am inteles , Dar in cazul in care facem contractul la notar , iar el ulterior refuza sa plateasca diferenta ce se poate intampla ?!
Mai bine ati intreba exact cat ajunge inmatricularea la masina la inmatriculari si altfel ati trece suma totala fara sa va asteptati la surprize.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imatriculare auto rom3o rom3o buna seara am cumparat o masina de la tulcea imatricaulata fara taxa auto proprietarul castigand taxa in instanta, am fost in pipera sa intreb daca pot sa trec ... (vezi toată discuția)
Intrebare justinn justinn Buna ziua, am cumparat un apartament in valoare de 135000ron, am facut doar precontractul(specificand valoare reala a apartamentului), oferindu-i ... (vezi toată discuția)
Imatriculare primarie alinalbu alinalbu Buna,am o mica nedumerire....am cautat pe net daca se poate imatricula un jeep la primarie deoarece eu ma ocup cu agricultura si nu am nevoie de acea ... (vezi toată discuția)