avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cine plateste RCA-comodatarul,sau comodantul?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cine plateste RCA-comodatarul,sau comodantul?

Contract intre o intreprindere individuala cu o persoana fizica
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:11, 30 Septembrie 2013
Asigurarea rca o puteti lua pe numele proprietarului si cheltuiala respectiva, daca e trecuta si in contractul de comodat, s-o deduceti 50% pe intreprinderea individuala.
Ultima modificare: Luni, 30 Septembrie 2013
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecere masina pe firma laura2008_angel laura2008_angel buna ziua am o intreprindere individuala de 2 luni si asi vrea sa trec o masina pe firma.Problema este ca masina nu e pe numele meu ci al sotului. eu m-am ... (vezi toată discuția)
Asigurare haiducu haiducu daca am contract comodat pe auto persoana fizica la societate ce cheltuieli ptr auto pot sa am .? ( piese schimb,cauciucuri dar mai ales ASIGURAREA ... (vezi toată discuția)
Ce cheltuieli poate deduce pfa? bygserv bygserv Buna ziua. Revin din nou pe acest forum ( foarte folositor dealtfel ) cu inca o intrebare. Inafara de cheltuielile cu achizitia produselor care privesc ... (vezi toată discuția)