Buna ziua!
Am un PV de contraventie din iulie 2013, pe care l-am achitat prin mandat postal, in contul indicat de agentul constatator si anume contul de venituri din amenzi si alte sanctiuni aplicate potrivit dispozitiilor legale deschis la trezoreria orasului ... . In luna august 2013 posta romana imi returneaza suma. Fac adresa catre posta romana, ca sa-mi explice de ce mi-a returnat banii, iar ca raspuns primesc ca ”amenda se achita la bugetul de stat” #-o.
Va rog, daca ma poate lamuri si pe mine cineva, unde se platesc momentan amenzile din PV de contraventie, daca mi-a fost subliniat contul trezoreriei respective!
Eventual un act normativ, daca stiti!
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Plata c/v amenda se achita fie la unitatile teritoriale ale emitentului ,fie la oficiile postale Dovada platii impreuna cu PV se depune la autoritatea emitenta a amenzii
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.