avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cautare mostenitori persoana decedata - unde ma ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cautare mostenitori persoana decedata - unde ma adresez ?

Buna ziua,
Cum aflu mostenitorii unei persoane decedate ? Stiu unde si cand a decedat persoana in cauza dar trebuie sa aflu daca are mostenitori pentru a-i chema in judecata.Unde trebuie sa fac demersuri?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 12:23, 30 Septembrie 2013
Contacyatoi oficial serviciul de stare civila responsabila ultimului domiciliu al decedatului
Bunba ziua,
adresa este: DIRECTIA PENTRU EVIDENTA PERSOANELOR SI ADMINISTRAREA BAZELOR DE DATE str. Obcina Mare nr. 2, sector 6, Bucuresti.
va trebui sa dati cat mai multe date despre decedata.
Gabriel Klein Kiritescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere act de proprietate - imobil detinut cu chitanta de mana ContSters301910 ContSters301910 Buna. Am o intrebare. Socrul meu a dobandit acum 17 ani de la o vecina o bucata de teren, pe care are un contract de vanzare cumparare doar de mana, el si ... (vezi toată discuția)
Mostenire; adrese de la mostenitori necunoscute georgedo georgedo Problema: [u]parintii si 3 frati[/u]; Parintii si unul din frati au decedat ([u]tatal a murit primul[/u] acum peste 25 de ani iar [u]mama ultima[/u] si asta ... (vezi toată discuția)
Cum aflu numele,adresa copiilor unui defunct ? Antik Antik Daca pentru o persoana decedata nu se gaseste deschisa vreo succesiune, cum aflu adresa si numele copiilor sai ? Stiu sigur ca defunctul a avut copii dar ... (vezi toată discuția)