avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire; adrese de la mostenitori necunoscute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire; adrese de la mostenitori necunoscute

Problema: parintii si 3 frati;
Parintii si unul din frati au decedat (tatal a murit primul acum peste 25 de ani iar mama ultima si asta intamplandu-se cu ani de zile in urma);
Au ramas 2 frati si copilul celui decedat; actul de proprietate se afla la unul din frati; copilul fratelui decedat a "disparut" de ani de zile, nu se stie absolut nimic de el, daca mai este in tara, daca mai traiesti...; despre celalalt frate nu se stie decat ca acum 8 ani traia in Bucuresti si atat, fara sa se stie adresa.
Dupa decesul tatalui sau al mamei nu s-a facut nici o susccesiune sau mostenire.
In aceste conditii cum se poate intra in posesia terenului si a casei "batranesti"; tin sa precizez ca locatia respectiva nu a mai fost folosita de nimeni.
Cum se poate face mostenirea.
Va multumeesc anticipat pentru ajutor.
Buna ziua,
Va trebui sa mergeti la un notar pentru a solicita dezbaterea succesiunii.
Pentru a afla datele despre persoanele al caror actual domiciliu nu il mai stiti va sfatuiesc sa va adresati fie oficiului de stare civila al primariei unde s-au nascut fie la DIRECTIA PENTRU EVIDENTA PERSOANELOR SI ADMINISTRAREA BAZELOR DE DATE cu sediul in str.Obcina Mare nr.2, sector 6, Bucuresti.
In situatia in care nu aflati niciun raspusn Se poate face citare prin mica publicitate.
Va va indruma notarul cum sa procedati.
Gabriel Klein Kiritescu
veti putea deschide succesiunea prin instanta si ii veti cita la ultimul domiciliu cunoscut si prin afisare la usa instan tei. Puteti invoca neacceptarea succesiunii in termen si ii inlaturati de la m ostenire .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate acte necesare daniel2222 daniel2222 Bunicul vroia sa-mi lase mostenire pamantul vreo 7200 mp dar am amanat, si intre timp a murit si el si bunica :(( , si a ramas treaba nerezolvata! Eu am titlul ... (vezi toată discuția)
Instrainare apartament gigelas gigelas Buna ziua, Recent,o persoana a aflat ca apartamentul cumparat de parintii sai,a fost instrainat catre unul dintre copii. Ciudat este ca tatal era in ... (vezi toată discuția)
Succesiune, mostenire InaAndreea InaAndreea Tatal meu a decedat acum aproape 3 ani. Eu nu am stiut de acest lucru. Fratii lui l-au inmormantat si nu am fost anuntata. As dori sa stiu cum se poate afla ce ... (vezi toată discuția)