avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca

Buna seara,

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele nelamuriri: se mai elibereaza carti de munca in 2009? Care ar fi avantajul intocmirii unei carti de munca? Dar dezavantajul?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: adriana_n , utilizator 19:41, 25 Martie 2009
Angajatorul face o scrisoare catre Directia Muncii prin care solicita un numar de carnete de munca, ataseaza un tabel cu salariatii pentru care cumpara carnetele de munca, vizeaza acest tabel la ITM si apoi, cu banii in mana, se prezinta la Directia Muncii si ia carnetele de munca (daca le are!?).
adriana_n a scris:

Va multumesc pentru interventie si lamuriri!

As mai avea o intrebare: care este procedura achizitionarii si inregistrarii canetelor de munca?

Multumesc!


In sectiunea Documente utile am atasat model cerere de achzitionare carnete de munca. Dati click pe fisier si se va descarca cererea, dupa completare va veti prezenta cu ea la ITM pentru obtinerea vizei (care la sectorul 4 dureaza cel putin 2 saptamani) dupa aceea mergeti la DGMSS (P-ta Amzei) si cumparati carnetele.
Va urez succese marete!!
O zi buna in continuare!
Va multumesc foarte mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carti de munca gaba gaba Ce se intampla cu cartile de munca incepand cu 01.01.2009? Se va trece la evidenta electronica? Multumesc. (vezi toată discuția)
Carnete de munca handaricimarin handaricimarin SE MAI FAC CARNETE DE MUNCA?CARE ESTE POZITIA MINISTERULUI MUNCII FATA DE ACEST SUBIECT?EU AM AFLAT DE LA ITM CA NU SE MAI TIPARESC,SI CA ORICUM,DE LA 1 ... (vezi toată discuția)
Carnet de munca Dinush Dinush Daca nu am carnet de munca, mi se poate elibera o adeverinta de la ITM cu veniturile cumulate? daca imi cumpar un carnet de munca imi poate si trece ... (vezi toată discuția)