avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie comuna a minorului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie comuna a minorului

procesul de divort s-a terminat in 2010, cu darea in ingrijire si intretinere a minorului fostei mele sotii, vreau sa stiu daca pot cere custodia comuna in instanta...
De acord cu colega mediator, nu incercati direct prin instanta. Vorba dulce mult aduce.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile pãrin?ilor în caz de divor? Elemer Kadar Elemer Kadar În cazul unui divorț în care din păcate este implicat și un copil minor, părintele care nu a primit dreptul de creștere și educare al ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara fara divort alexandradragut alexandradragut buna ziua, as vrea sa stiu si eu,in cazul in care tatal nu mai locuieste cu mama si copilul si nu s-au depus inca actele de divort,se poate cere pensie ... (vezi toată discuția)
Mostenire, dreptul fostei sotii gcirstei gcirstei nepotul meu e divortat si are un apartament mostenire de la tatal sau decedat .Fosta sotie are dreptul la ap . in situatia care au un copil impreuna iar acesta ... (vezi toată discuția)