avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj, concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj, concediu crestere copil

Buna ziua!In oct. 2010-mai 2011 am benificiat de somaj,din mai2011-aug.2011 am lucrat cu contract,din aug.20011-oct.2011 am avut concediu medical,iar din oct.2011-28.09.2013 am fost in concediu de crestere copil ;m-ai pot benificia de somaj dupa aceasta perioada ,deoarece locul unde am lucrat sa desfiintat.VA MULTUMESC!
Ultima modificare: Luni, 30 Septembrie 2013
mky22, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:46, 30 Septembrie 2013
1. Perioada de soma indemnizat si perioadele de concedii medicale nu sunt stagiu de cotizare la somaj.

2. De asemenea perioada de CCC nu este stagiu de cotizare la somaj dar este perioada asimilata stagiului de cotizare la somaj si se ia in calcul numai la calcularea perioadei de acordare a indemnizatiei de somaj.

3. - Asadar nu aveti cele 12 luni de stagiu de cotizare la somaj necesare pentru a beneficia de indemnizatie de somaj.
- Mergeti cu documentele la Agentia de Somaj sa verifice stagiul de cotizare la somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie somaj Angela Stancioi Angela Stancioi As dori sa intreb cum se calculeaza indemnizatia de somaj in urmatorul caz: -stagiu de cotizare de 12 ani (include si concediu ingrijire copil de 2 ani) -CIM ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de somaj? luciamonica luciamonica Pot beneficia de indemnizatie de somaj in urmatoarea situatie? Pana in 29 iulie 2013, am fost in concediu de ingrijire a copilului apoi din 01.10.1013 m-am ... (vezi toată discuția)
Se poate prelungi somajul cu prenatal ? MadalinaK MadalinaK Buna seara! Sunt mamica unui baietel ce va implini in iulie 2 ani. Momentan primesc indemnizatie de crestere copil, si dupa aceea nu ma voi intoarce la fostul ... (vezi toată discuția)