avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cand nu se comunica rezolutia procurorului?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cand nu se comunica rezolutia procurorului?

Am observat intr-un raspuns al procurorului ca exista un dosar categorisit ca inchis, dar la care n-am primit o copie a rezolutiei. in ce cazuri nu se comunica rezolutia procurorului?
Daca a intervenit amnistia, prescripţia ori decesul făptuitorului.
Tarzan2012 a scris:

Daca a intervenit amnistia, prescripţia ori decesul făptuitorului.


Nu este adevarat, in situatia prezentata de dvs, se comunica copie de pe ordonanta sau rezolutia prin care procurorul dispune incetarea urmaririi penale persoanei care a facut sesizarea , invinuitului sau inculpatului si, dupa caz, altor persoane interesate.(art.246 alin.1 c.p.p.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urmarirea penala cleo23 cleo23 Buna ziua, O persoana asupra careia Parchetul s-a pronuntat pentru inceperea urmaririi penale pentru vatamare corporala si alte violente, in ce conditii poate ... (vezi toată discuția)
Art.10 cod procedura penala bgvl bgvl In situatia in care sesizez parchetul prin plangere sau denunt despre comiterea unei infractiuni de catre o persoana, aceasta infractiune fiind prescrisa, ... (vezi toată discuția)
Vatamarea corporala ContSters75393 ContSters75393 IN URMA CU 2 ANI AM FOST AGRESAT DE UN GRUP DE PERSOANE (6-8).IN URMA ACESTEI AGRESIUNI AM FOST DIAGNOSTICAT CU PERFORATIE MINIMA DE TIMPAN DUPA O SPITALIZARE ... (vezi toată discuția)