avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Procura speciala semnare dosar pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Procura speciala semnare dosar pensie

Buna ziua
Mama mea se afla momentan in alta tara ,si pentru a iesi la pensie anticipat ar trebui sa mai cotizeze cam 6 luni ,pentru acest lucru trebuie sa incheie un contract de asigurare cu casa de pensii.intrebarea mea este daca se poate face de acolo aceasta procura pentru a putea eu sa semnez acel contract si mai tirziu sa depun dosarul de pensie .Multumesc

Alte discuții în legătură

Contract de asigurare sociala Mariana_A Mariana_A va scriu in numele mamei mele, care peste 16 ani va avea vartsa legala de pensionare, dar abia 9 ani lucrati cu carte de munca. serviciu nu isi mai poate gasi ... (vezi toată discuția)
Calcul varsta pensionare alina_laura alina_laura Buna ziua, Am o intrebare? Mama are varsta de 52 ani si momentan nu mai lucreaza din motive medicale. Are 27 de ani lucrati dintre care 14 ani sunt la gupa a ... (vezi toată discuția)
Firma la care lucrezi iti poate cere sa iesi la pensie inainte de a implini varsta de pensionare? oanamariahila oanamariahila Buna seara, Incep prin a-mi exprima speranta ca acesta e locul unde ar trebui sa postez urmatoarea nelamurire. As vrea sa stiu daca firma la care ... (vezi toată discuția)