avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Regim transport lemn
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Regim transport lemn

Imi spuneti si mie in ce conditii se poate efectua un export intracomunitar de masa lemnoasa de catre o Intrepr. Indiv. din Romania catre o firma din Germania ? ce documente sunt necesare ? multumesc
Cel mai recent răspuns: calin_al , utilizator 21:05, 10 Octombrie 2013
Masa lemnoasa circula pe teritoriul Romaniei insotita de aviz de insotire ( primar sau secundar - dupa caz). Atasati factura fiscala pentru vama ( si transport in spatiul intracomunitor). Mai trebuie CMR ( in 3 exemplare) - dupa livrare va trebui sa aveti un exemplar cu confirmare de primire a marfii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura catre beneficiar non ue, livrare in stat ue gubernate gubernate Buna ziua, va supun atentiei urmatoarea situatie: o societate inregistrata in Romania, inregsitrata in scopuri de TVA, factureaza marfa unei societati din ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara ARIANA_2007 ARIANA_2007 Am nevoie de ajutor. Am o achizitie de marfa din Germania care trebuie sa ajunga in Romania la firma X. CMR-ul a fost intocmit cu adresa de livrare a firmei ... (vezi toată discuția)
Incadrare corecta achizitie intracomunitara urmata de export miki72 miki72 Buna ziua Am urmatoarea situatie pe care nu stiu cum sa o interpretez corect Firma A din ROMANIA are incheiat un contract de executie marfa cu o firma B ... (vezi toată discuția)