avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Din martor inculpat?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Din martor inculpat?

Buna,
Este vorba de un dosar penal cu acuzatia de inselaciune la care am primit nup iar s-a facut plangere impotriva rezolutiei si s-a acceptat in parte adica eu am fost scos de sub urmarire penala si o alta persoana a fost trimisa in judecata si a fost condamnat la fond iar acum este la apel.Vreau sa va intreb daca la apel acea persoana va spune ca am beneficiat cu ceva(adica sa minta deoarece intre timp ne-am certat) ma poate afecta in vreun fel.Am inteles ca la curtea de apel vor audia iar partea vatamata si martorii.Va multumesc
asta e de bine sau de rau?
Nu am cum sa stiu asa ceva.
Depinde de mai multe lucruri.
Aveti dreptul de a avea avocat daca considerati util.
Pot aparea tot felul de probleme in instanta si ar fi bine sa fiti informat de avocat.
Avocatul platit de dvs. Este obligat sa pastreze confidentialitatea.
Daca se amana pana in februarie cand intra noul cod penal se prescrie fapta fiind facuta in 2006?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

proces echitabil? sau proces pe banda rulanta? generalul generalul 1. o persoana face plangere la parchet 2. conform competentei procurorul incepe audierile. deci faza actelor premergatoare unde aici se audiaza persoana ... (vezi toată discuția)
Condamnare in apel proces penal - este posibil, desi nu ma vizeaza ? unulaltul unulaltul Buna ziua! M-ar ajuta foarte mult o parere, daca ati mai intalnit situatii similare. Am fost trimis in judecata pentru infractiunea de inselaciune in forma ... (vezi toată discuția)
Chemare martori malearcui malearcui buna ziua.sunt inculpat intr-un proces penal,intr-un oras la 800 km departare de mine.as putea sa trimit o scrisoare,pe adresa judecatoriei,semnata,prin care ... (vezi toată discuția)