avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj pentru absolventi liceu
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj pentru absolventi liceu

As dori sa stiu daca fiica mea care a terminat anul acesta liceul si a luat bacalaureatul dar nu a voit sa faca o facultate fara examen [incearca din nou , la anul] are dreptul la somaj.Va intreb intrucat un inspector de la AJOFM mi-a spus ca e prea tarziu acum [la inceputul lui septembrie].
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:10, 1 Octombrie 2013
1. - Cei de la AJOFM au dreptate.
- Pentru a beneficia de indemnizatie de Somaj trebuia sa se inregistreze la Agentia de Somaj in termen de 60 de zile de la absovire.

2.- Putea sa se inregistreze chiar daca avea de gand sa urmeze o facultate.
- Dupa ce se inscria la facultate ii inceta plata indemnizatiei de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de somaj pentru absolventi de liceu paula elena margalina paula elena margalina buna ziua. am terminat liceul anul acesta si din anumite conditii nu doresc sa merg la facultate decat anul viitor.anul acesta vreau sa-mi depun dosarul ... (vezi toată discuția)
Termen 60 zile absolvire - somaj Stef111 Stef111 Buna ziua, am sustinut anul acesta examenul de bacalaureat si l-am picat in cele doua sesiuni, (iunie si august), astazi am fost la agentia fortelor de munca ... (vezi toată discuția)
Somaj... dinam dinam se mai poate si in perioada aceasta \\"octombrie\\"..sa se depuna acte pt somaj..??.desi nu am lucrat,am terminat liceul,,nam luat bacalaureatul,,si mi-am ... (vezi toată discuția)