avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONCURS DGAF
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONCURS DGAF

ULTIMA ZI DE DEPUNERE DOSARE ESTE MIERCURI, ADIVA 02.10.2013? SI EU SUNT GALATI, UDE TREBUIE SA DEPUN DOSARUL , LA BUCURESTI?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:57, 1 Octombrie 2013
Unde se tine concursul?
DA, EU NU STIU UNDE DEPUN DOSARUL DE EXEMPLU
Candidatii vor depune dosarele in perioada 18 septembrie-2 octombrie, in zilele lucratoare, la sediul Directiei generale a vamilor din strada Matei Millo nr. 13, sector 1 Bucuresti, parter (sala de sedinte). Potrivit ANAF, in intervalul luni-joi, inscrierile se vor face intre orele 08.30-17.00, iar vineri, programul este intre 08.30-14.30.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen inspectori antifrauda crisanlaura crisanlaura Buna ziua! As avea o intrebare in legatura cu concursul organizat pentru ocuparea posturilor de inspectori antifrauda:locuiesc la Targu Mures, unde se da ... (vezi toată discuția)
Inchidere carte de munca URIAS URIAS Buna ziua, În anul 1990, cand aveam deja 25 de ani de muncă, m-am ,,suparat” pe seful meu si nu m-am mai dus la muncă. Acum, cand am vrut sa depun ... (vezi toată discuția)
Arhivele ipo tulcea referitoare la statele de plata pt. munca in acord gicabuga gicabuga Sunt un fost angajat al IPO Tulcea si am ajuns la varsta pensionarii. Pentru a-mi depune dosarul de pensie am nevoie de adeverinta cu veniturile salariale ... (vezi toată discuția)