avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Intreprindere mica inseamna II?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Intreprindere mica inseamna II?

Intreprindere mica inseamna II si se inregistreaza la Finante sau Registrul Comertului? Este vorba de profesie liberala.
Ultima modificare: Marți, 1 Octombrie 2013
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: florenta_22 , utilizator 12:44, 1 Octombrie 2013
Intreprinderea individualas se inregistreaza la registrul comertului iar dupa ce va iese certificatul de inregistrare, in maxim 15 zile, mergeti la finante unde depuneti formularul 070 si declaratia 220 cu venitul estimat.
Ce taxe se platesc la II?
Cat costa infiintare II?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare fiscala i.i. alexandrada alexandrada Bun gasit! Maine imi ies actele de la Registrul Comertului pentru o I.I. (activitati de creatie cod CAEN 9003). Pe scurt, am initiat cu atelier de jurnalism, ... (vezi toată discuția)
Pfa - formular 220 + 070 wasssu wasssu 1. Legat de formularul 220, ce trec la punctul II. 9 Document de autorizare? Cand am infiintat pfa-ul am primit certificatul de inregistrare, certificat ... (vezi toată discuția)
Acte necesare dosar anaf paultrefu paultrefu Am primit acum câteva zile actele de la registrul comerțului pentru o intreprindere individuală(frizerie micuță la țară). Acum am fost la anaf să văd ... (vezi toată discuția)