avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Donatii medicamente
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Donatii medicamente

Buna ziua,

Cum poate dona o fundatie medicamente? E obligatoriu sa aiba aviz de la Agentia Nationala a Medicamentelor si sa fie distribuitor autorizat? Noi, ca fundatie, vrem sa le cumparam din farmacie si sa le transportam la beneficiari cu masina personala. Este vorba de medicamente de rutina, care se elibereaza fara prescriptie si care sunt cerute de medicul unitatii care solicita donatia.
nu aveti nevoie de avize speciale, insa este bine sa aveti un coordonator al activitatii care sa fie medic sau farmacist.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proceduri comert online MonaGeorgescu MonaGeorgescu Referitor la comertul online am urmatoarea situatie: O societate comerciala produce in Romania creme si integratori farmaceutici pe care le va vinde in clinici ... (vezi toată discuția)
Sunt pensionara si m_am angajat intr_o drogherie, detinand functia ... daneluta daneluta Sunt pensionara si m_am angajat intr_o Drogherie, detinand functia de farmacist sef.Autorizatia de funtionare este pe numele meu.Doresc sa demisionez din ... (vezi toată discuția)
Alp-asistenti farmacie mnd mnd Buna ziua, Daca o persoana eu sunt incadrata Asistent de Farmacie, dar printr-o decizie interna el fac cu totul altceva, de exemplu operator introducere ... (vezi toată discuția)