avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor incalzire 2013
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor incalzire 2013

as dori sa stiu ce prevede legislatia in legatura cu acordarea ajutorului de incalzirein situatia mea: sotul nu are nici un venit, avem 2 copii,singurul venit fiind salariul meu 750 ron si alocatia copiilor 84.Ceea ce imi ridica semne de intrebare este faptul ca avem in proprietate o masina sh din 1994 dar care are capacitatea motorului de 1794 .
IN rest celelalte conditii sunt indeplinite
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:54, 1 Octombrie 2013
Nu veti beneficia din cauza masinii al carei motor depaseste capacitatea de 1600 cm3, chiar daca e veche.
O mai folositi ? ar trebui sa renuntati la ea ca platiti impozit mare, la asigurare mult etc.
Ultima modificare: Marți, 1 Octombrie 2013
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor incalzire 2010 - 2011 elga50 elga50 Cititi despre actele necesare obtinerii ajutorului de incalzire: - venit pe membru de familie (persoana singura) = mai mic de 615 lei / luna ... (vezi toată discuția)
Taxe cumparare auto anonim anonim Buna. Doresc sa imi cumpar un automobil second-hand pentru folosinta personala din Germania. Nu imi este insa clar cum se procedeaza cu TVA. Am inteles ca TVA ... (vezi toată discuția)