avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Program audiente Parchetul de pe langa Curtea de Apel ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Program audiente Parchetul de pe langa Curtea de Apel Iasi

Buna ziua, ar putea cineva sa-mi spuna care este programul de audiente la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Iasi?
Pe internet spune ca Luni si Joi intre 9-11 insa cand am sunat si am intrebat mi s-a spus sa vin miercuri intre 9-11
Cel mai recent răspuns: Josephine31 , utilizator 09:24, 3 Martie 2014
Posibil ca persoana care a raspuns sa va fi comunicat ziua in care puteti discuta cu un anume procuror din cadrul institutiei
nu, nu, mi- a comunicat , dupa ce i-am spus numarul de dosar si numele faptuitorului, sa vin sa ma informez despre stadiul dosarului la procurorul de servici, nici de cum la un anume procuror( cand am intrebat-o cine se ocupa de caz mi-a spus ca nu stie)
Pentru a cunoaste sigur trebuie vazut ce este afisat pe usa lor.
Trimiteti un e-mail prin care sa intrebati si sa va raspunda in scris.
Puteti suna ca sa rugati sa va comunice pe e-mail.
am facut si cerere scrisa insa nu am primit raspuns nici in prezent

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala - repartizare procuror, numele acestuia cristyan cristyan Am facut o plangere penala impotriva unei persoane , iar politistul mi-a spus ca acea persoana a fost in audienta la procuror L-am intrebat pe politist numele ... (vezi toată discuția)
Dosar penal+politist si procuror care ma plimba cu zaharelul bogdanl bogdanl Am un dosar penal in care sunt inculpat. S a facut cercetarea de catre politie, am prezentat toate dovezile, au fost ascultati toti martorii iar politistul ... (vezi toată discuția)
Am o problema cu o batae de acum un an cu un dosar la parket vicentiub3st vicentiub3st buna ziua acuma un an am avut probleme cu uni cu o batae eu sunt victima dosarul asta acum e la parket de un an si de fiecare data cand ma duc sa vad daca il ... (vezi toată discuția)