avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Locul convocarii la expertiza
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Locul convocarii la expertiza

Buna ziua! clineta mea a castigat un proces privind despagubiri salariale. Dupa ce am executat silit angajatorul, acesta a facut contestatie la executare in cadrul careia a solicitat expertiza contabila. "In vederea documentarii expertizei contabile dispuse de instanta", expertul ne-a convocat la sediul angajatorului. Repet, in vederea documentarii (nu realizarii) expertizei. In opinia dvs, am dreptul sa solicit ca intrevederea sa aiba loc in orice alt loc?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 18:53, 1 Octombrie 2013
Data, ora si locul in care sunt convocate partile in vederea documentarii expertului se stabilesc de acesta in functie de obiectul cauzei si de obiectivele expertizei. Am folosit si eu termenul "documentare" intrucat cu ocazia convocarii partilor nu se efectueaza expertiza, ci documentarea expertului si culegerea datelor necesare efectuarii expertizei. In cauza prezentata expertul a procedat corect intrucat angajatorul are toate documentele necesare edocumentarii expertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente justificative ce pot fi folosite la intocmirea unei expertize MIHAELA_9 MIHAELA_9 Intocmirea unei expertize contabile judiciare trebuie sa aibe ca baza doar documentele justificative depuse de reclamant la dosar sau si cele depuse de parat ... (vezi toată discuția)
Urgent va rog ! comunicare acte catre expert inainte de intrunirea partilor ? Krissia . Krissia . Am cateva neclaritati si poate ma lamureste cineva va rog. 1) S-a primit prin e-mail adresa de la expert pt convocarea partilor, dar pana acum nu s-a primit ... (vezi toată discuția)
Convocarea partilor in expertiza judiciara baldo baldo Buna ziua. Trebuie sa fac o expertiza judiciara la un dosar penal. In acest caz s-a mai facut o expertiza, un supliment cerute de politie si 2 rapoarte de ... (vezi toată discuția)