avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit PFA agricultura
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit PFA agricultura

ce impozite platesc ca si pfa daca detin 75 fam de albine si 4 capete bovine dc 3 declarate la apia pt. care s-a incasat subventie in 2012 de la apia
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 21:06, 1 Octombrie 2013
Nu platiti impozit pentru albine până la 75 de familii si pentru vaci până la 2 bucati.
La vaci, la peste 2 capete platiti impozit pe venit aplicat la baza 453 lei si contributie la sanatate, pentru fiecare animal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 221 venit din exploatarea terenurilor agricole si animale marcelctin marcelctin Buna seara. Ieri am primit de la administratie adresa sa ma prezint la anaf, astazi m-am prezentat si m-au intrebat de ce nu am depus anul trecut declaratia ... (vezi toată discuția)
Constituire pfa - crestere bovine MADALINA0DENISOV MADALINA0DENISOV Sunt crescator de bovine si pentru dosarul de subventii trebuie sa deschid un PFA, dar nu stiu cat e de rentabil.Adica ce costuri am de facut ( casa de marcat, ... (vezi toată discuția)
Sunt un mic fermier cu pfa Mihaela Gheorghian Mihaela Gheorghian Am 5vaci si 3porci dupa noul cod fiscal ar trebui sa plătesc la fel contribuțiile ca cei mari adica 445 pentru pensii și 220 pentru sănatate lunar? (vezi toată discuția)