avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Noul cod rutier 2013
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Noul cod rutier 2013

Nu inteleg care este ratiunea guvernului Ponta. Pentru supravegherea bietilor liceeni la bacalaureat s-au gasit bani de camere de supraveghere dar pentru politistii din trafic care fac abuzuri zi de zi nu exista banii de supraveghere audio-video pentru a proba in instanta felul in care respecta cetateanul in trafic - politia figuranta si incredere ! bagam amenzi in codul rutier dar respect pentru cetatean nu putem introduce ? Ma puteti ajuta cu o adresa de e-mail pe care sa scriu premierului si ministrului de interene aceste observatii ?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:14, 1 Octombrie 2013
Adresele le gasiti pe siteul guvernului, dar nu citeste ponta emailul .. "pana la dzeu, te mananca sfintii". Explicatia? Mostenirea criptocomunista inca prezenta in organele statului, organe de control, etc ... Grav este ca s-a transmis asta si la cei mai tineri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proba video in noul cod penal adrianfm67 adrianfm67 Am fost nevoit sa filmez intrun apartament in care sint coproprietar abuzurile celuilalt proprietar,inclusiv abuzurile si santajul la care eram supus de catre ... (vezi toată discuția)
Instalare camere video la bloc mira55 mira55 In cadrul comitetului executiv s-a hotarat montarea de camere video in bloc. 5-6 proprietari contesta verbal decizia luata invocandu-se faptul ca ar fi ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea audio este proba? veronica-t veronica-t Buna ziua ! Am fost le ITM si am depud o sesizare. Cineva m-a sfatuit sa merg la patron si sa cer in scris ca nu au de lucru pentru mine. M-a sunat contabila ... (vezi toată discuția)