avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SRL - raspundere limitata, contract de munca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SRL - raspundere limitata, contract de munca administrator

Daca imi deschid SRL cu raspundere limitata,cu 3% impozit,pot sa imi fac contract de munca,eu fiind administrator?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:59, 2 Octombrie 2013
Da
Raportul de munca intr-o societate nu are legatura cu impozitul pe profit.

Administratorul unui SRL poate fi si angajat cu c.i.m. la socetatea al carei administrator este.

De asemenea, daca SRL=ul este cu asociat unic, atunci conform art. 196.1 din Legea nr.31/1990, asociatul unic poate avea calitatea de salariat al societatii cu raspundere limitata al carui asociat unic este.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratorul asociat unic al firmei poate avea contract de munca? VladFlorin07 VladFlorin07 Buna dimineata, ma scuzați dacă deschid o alta discuție care poate a avut loc deja.. mi-am deschis un SRL pt o cafenea. Eu sunt asociatul unic, ... (vezi toată discuția)
Calitate administrator-asociat unic-salariat pentru srl si contributii datorate mihaela.damian mihaela.damian Buna ziua, Un Asociat Unic de SRL, care este si Administrator, poate deveni si salariat ? (vezi toată discuția)
Actionar unic, administrator si salariat in acelasi timp la srl mdutan mdutan Buna ziua, Intentionez sa imi deschid in SRL in perioada urmatoare si nu reusesc sa ma lamuresc cu privire la urmatorul aspect: Fiind actionar unic si ... (vezi toată discuția)