avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj- CCC-somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj- CCC-somaj

buna seara, in august 2011 am intrat in somaj (as fi avut dreptul la 9 luni se somaj deci pana in mai 2012). Intre timp am intrat in concediu prenatal incepand cu 1 ianuarie 2012 iar in martie am nascut. La cate luni de somaj mai am dreptul dupa ce se incheie CCC in martie 2014?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:24, 2 Octombrie 2013
Mai aveti dreptul la peste 4 luni de somaj - adica perioada aferenta concediului de maternitate, 126 de zile- .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj si prenatal patrichisimona patrichisimona Buna ziua as dori sa ma lamuriti ,sant insarcinata in luna a 9-a ,am lucrat in invatamant pana in august 2014 timp de 2 ani ,cu salariul brut de 1400 de lei ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil din somaj Elena Caldararu Elena Caldararu Buna seara!va rog sa-mi spuneti daca as putea beneficia de indemnizatia de crestere copil cea de min 600 ron pt 2 ani daca in mom nasterii copilului sunt in ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate dupa cateva luni de la nastere marla1 marla1 buna seara, am nascut in 11 martie 2011, fara sa imi fi luat zilele acelea de concediu prenatal la care as fi avut dreptul (nu sunt prea documentata cu ... (vezi toată discuția)