avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Recoltare probe biologice
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Recoltare probe biologice

o persoana condamnata la o pedeapsa cu suspendare pentru trafic de droguri de risc, in perioada de supraveghere, poate fi obligata sa i se recolteze probe biologice? si daca da, care sunt metodele de recoltare (urina, saliva, sange, par)?
in cazul depistarii unei substante interzise, care sunt repercursiunile?
se poate dispune revocarea suspendarii?
se poate lua in considerare consumul pe teritoriul unei tari unde nu este interzis consumul?
Ultima modificare: Miercuri, 2 Octombrie 2013
tempori, utilizator

Alte discuții în legătură

Probe biologice blakkiss blakkiss va salut. in ce conditi sunt obligat sa dau probe biologice?,legea este cam neclara, in caz de accident cu victima daca suflu in etilotest si arata zero sunt ... (vezi toată discuția)
Recoltare probe biologice ContSters71247 ContSters71247 Sunt oprit in trafic si mi se cere sa ma supun recoltarii de probe biologice (suspiciune de consum de substante interzise). Accept sa ofer probe de saliva, ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am fost acuzat de trafic de droguri de risc și de ... Stefaaan Stefaaan Buna seara! Am fost acuzat de trafic de droguri de risc și de mare risc, dar nu și de consum, decât de trafic. Și am semnat un acord de recunoaștere a ... (vezi toată discuția)