avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Executare silita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Executare silita

Am fost data in judecata de bunica mea pentru evacurea locuintei. Procesul s-a terminat. Vreau sa stiu, dupa noul cod de procedura civila, cam cat timp dureaza investirea cu titlu executoriu si daca se pot face evacuari in aceasta perioada a anului.
Cel mai recent răspuns: dianab77 , utilizator 09:19, 2 Octombrie 2013
Exista interdictia de evacuare a imobilelor cu destinatie de locuinta in perioada 1 decembrie - 1 martie.
Nu este termen legal prevazut pentru procedura de investire cu titlu executoriu si pentru materializarea demersurilor executorului judecatoresc
Atunci pot fi evacuata pana la 1 decembrie chiar daca am facut apel? :(
Multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hot plata sulta; investire cu formula executorie ? eka20 eka20 Buna seara! Stiu,ca aici sunt persoane abilitate sa-mi dea un raspuns concret si legitim, asa incat va adresez o intrebare. Daca am obtinut hotarare ... (vezi toată discuția)
Executare silita /contract de comodat rolex rolex In urma unui proces de evacuare care a durat din 2008, ce a trecut prin fond, apel si recurs, sentinta a ramas definitiva si irevocabila de evacure a unei ... (vezi toată discuția)
Evacuare pe timp de iarna handsu handsu Daca exista si in Romania ,ca si in alte tari europene, moratoriu de interzicerea evacuarilor , indiferent de motive , in lunile de iarna ? (vezi toată discuția)