In urma unui proces de evacuare care a durat din 2008, ce a trecut prin fond, apel si recurs, sentinta a ramas definitiva si irevocabila de evacure a unei persoane ce a cumparat imobilul la legea 112.
Dupa ce am contactat executorul judecatoresc pentru efectuarea evacuarii, acesta a emis somatia iar limediat a venit un raspuns din partea unei persoane terte ce sustine ca are incheiat un contract de comodat pentru 10 ani /2008/2012/ prin care poate folosi locuinta in mod gratuit. Contractul nu este inregistrat la Sectia financiara si nimeni nu a stiut de el de 4 ani. Pe parcursul procesului fostul proprietar nu a introdus in cauza asa zisul posesoror al comodatului.
Intrebarea e daca executorul poate continua executarea ?
In situatia in care nu exista hotarare judecatoreasca care sa dispuna suspendarea executarii silite,executorul judecatoresc detine obligatia sa continue etapele de executare silita
Raspunsul din partea unei persoane terte nu constituie temei legal pentru suspendare executare silita
Acel contract de comodat este o vrajeala facuta pro causa. Contractul de comodat isi inceteaza valabilitatea la data la care a incetat dreptul de proprietate al comodantului.
Executare silita
dianab77
Am fost data in judecata de bunica mea pentru evacurea locuintei. Procesul s-a terminat. Vreau sa stiu, dupa noul cod de procedura civila, cam cat timp dureaza ... (vezi toată discuția)