avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj. Dreptul la bunurile proprii ale partenerului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj. Dreptul la bunurile proprii ale partenerului

In cazul divortului( dupa 10 ani de casnicie) am eu sau copilul la bunurile sotului dobandite inainte de casatorie
Exact, asta as vrea sa inteleg: doriti parte din bunurile sotului sau parte din ce ati facut impreuna la bunurile sotului?
Copilul a contribuit cu ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La divort pierd jumatate din casa chiar daca era a mea dinaintea casatoriei? aalinab aalinab Buna ziua Am o ruda saraca care din lipsa de bani pe moment m-a rugat pe mine sa aflu ce se intampla daca divorteaza: El este casatorit de 3 ani legal, dar ... (vezi toată discuția)
Drept de urmas in urma decesului unui parinte alba.ciprian alba.ciprian tatal meu s-a recasatorit cu o doamna ,au cumparat impreuna o casa si ne-am mutat impreuna toti trei in ea , dupa 13 ani de casnicie el a murit ,eu am ramas ... (vezi toată discuția)
Mariaj Excalibur82 Excalibur82 Bună ziua, aș dori să cunosc ce drepturi au copii soțului meu? Avem un regim universal și mai multe bunuri în comun. Se poate modifica acest regim și ... (vezi toată discuția)