avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Abuz din partea bancii
Discuție deschisă în Executare silită

Abuz din partea bancii

Buna ziua,am fost executata silit la banca pentru o suma de 10000 de lei .pentru care mi s-a facut poprire pe salariu,si acum dupa care vor sa-mi ia casa,acesta nu e un abuz din partea exzecutorului judecatoresc?

Ultima modificare: Miercuri, 2 Octombrie 2013
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: sept_mihaela , utilizator 19:20, 2 Octombrie 2013
Buna ziua,

Nu este niciun abuz, creditorul are dreptul sa solicite executarea simultan sau succesiv asupra oricaror bunuri ale debitorului. Daca este o creanta mai mare de 10.000 lei, pot fi executate silit si imobile. gasiti o solutie sa platiti, faceti un angajament de plata, altfel pierdeti casa.
daca sotul meu nu a semnat acel contract de creditare,noi fiind despartiti,dar nu legal ,si casa este un bun comun,el poate sa se opuna executarii? va multumesc
Da, sa depuna contestatie in termen de 15 zile de la primirea somatiei.
Da, in plus, puteti si dvs sa solicitati ca executarea sa continuie prin poprire. motivati ca e singura locuinta a dvs si a copiilor si ca veti fi lasata in strada pt 10 .000 lei
cum se procedeaza cu depunerea contestatiei,ptr.ca sincer nu stiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie imobiliara bugsynel bugsynel buna seara! am si eu o problema si sper ca ma puteti ajuta: am avut un credit de nevoi personale in val de 20 000 lei in care nu am avut ipoteca sau gaj ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru neplata intretinerii geavela geavela Buna ziua ,Locuiesc in 2 camere cu fiica mea si doi nepoti ,de 4 si 2 ani .Lucrez numai eu.Am primit ieri somatie de executare silita pentru neplata ... (vezi toată discuția)
Executarea silita abuziva prin blocare conturi bancare nicolauviorel nicolauviorel Buna dimineata. Va expun spre competenta solutionare urmatoarea situatie de fapt, cu care se confrunta din ce in ce mai des debitorii urmariti, persoane ... (vezi toată discuția)