Buna ziua,am fost executata silit la banca pentru o suma de 10000 de lei .pentru care mi s-a facut poprire pe salariu,si acum dupa care vor sa-mi ia casa,acesta nu e un abuz din partea exzecutorului judecatoresc?
Nu este niciun abuz, creditorul are dreptul sa solicite executarea simultan sau succesiv asupra oricaror bunuri ale debitorului. Daca este o creanta mai mare de 10.000 lei, pot fi executate silit si imobile. gasiti o solutie sa platiti, faceti un angajament de plata, altfel pierdeti casa.
daca sotul meu nu a semnat acel contract de creditare,noi fiind despartiti,dar nu legal ,si casa este un bun comun,el poate sa se opuna executarii? va multumesc
Da, in plus, puteti si dvs sa solicitati ca executarea sa continuie prin poprire. motivati ca e singura locuinta a dvs si a copiilor si ca veti fi lasata in strada pt 10 .000 lei
Somatie imobiliara
bugsynel
buna seara!
am si eu o problema si sper ca ma puteti ajuta: am avut un credit de nevoi personale in val de 20 000 lei in care nu am avut ipoteca sau gaj ... (vezi toată discuția)