avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubiri ptr chiriasii cumparatori pe baza legii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubiri ptr chiriasii cumparatori pe baza legii 112/1995

Decizia CEDO Tudor Tudor din 24.03.2009 oglindeste o noua pozitie clara a Curtii, in continuarea deciziilor Viasu, Faimblatt, Katz si Denes.
In decizia Tudor se confirma ca despagubirile acordate prin legea 10/2001 unui chirias proprietar, care a pierdut proprietatea in favoarea proprietarului de drept sunt corecte. Adica pretul platit reactualizat. Actiunea reclamantului Tudor, care pretindea despagubiri echivalenet cu pretul pietii, a fost respinsa.
Cel mai recent răspuns: mv_vm , utilizator 16:11, 25 Martie 2009
da, am inteles, dar nu am sesizat intrebarea...:hm:
Gresit..... aveti aici un rezumat , respectivul nu a urmat toate caile de atac si anume cititi pe larg pe un blog ale unei persoane specializate....[ link extern ] /
Gresit..... aveti aici un rezumat , respectivul nu a urmat toate caile de atac si anume cititi pe larg pe un blog ale unei persoane specializate....[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs tobescu tobescu Buna ziua, Sora mea a pierdut in contestatia in anulare si revizune la Curtea de apel, puteti sa mi spuneti ce demers mai poate sa faca? Multumesc (vezi toată discuția)
Dosar cedo depus in octombrie 2017 OlDumitra OlDumitra Am depus un Dosar la CEDO in octombrie 2017. Cum pot urmari evolutia dosarului meu prin aplicatia SOP ? Va rog ajutor. Se trece numarul dosarului din tara ... (vezi toată discuția)
Cedo stefymindrut stefymindrut Buna seara, Va rog,am nevoie de serviciile unui avocat in redactarea unei plângeri catre CEDO. Este vorba de un dosar penal, al tatălui meu- fonduri ... (vezi toată discuția)