Decizia CEDO Tudor Tudor din 24.03.2009 oglindeste o noua pozitie clara a Curtii, in continuarea deciziilor Viasu, Faimblatt, Katz si Denes.
In decizia Tudor se confirma ca despagubirile acordate prin legea 10/2001 unui chirias proprietar, care a pierdut proprietatea in favoarea proprietarului de drept sunt corecte. Adica pretul platit reactualizat. Actiunea reclamantului Tudor, care pretindea despagubiri echivalenet cu pretul pietii, a fost respinsa.
Gresit..... aveti aici un rezumat , respectivul nu a urmat toate caile de atac si anume cititi pe larg pe un blog ale unei persoane specializate....[ link extern ] /
Gresit..... aveti aici un rezumat , respectivul nu a urmat toate caile de atac si anume cititi pe larg pe un blog ale unei persoane specializate....[ link extern ] /
Recurs
tobescu
Buna ziua,
Sora mea a pierdut in contestatia in anulare si revizune la Curtea de apel, puteti sa mi spuneti ce demers mai poate sa faca?
Multumesc (vezi toată discuția)
Cedo
stefymindrut
Buna seara,
Va rog,am nevoie de serviciile unui avocat in redactarea unei plângeri catre CEDO. Este vorba de un dosar penal, al tatălui meu- fonduri ... (vezi toată discuția)