avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara neplatita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara neplatita

buna ziua,
am divortat de sotul meu pe cale amiabila, la notar, unde am stabilit sa plateasca pensie alimentara copilului nostru, in varsta de 2 ani, in valoare de 300 lei, insa au trecut aproape 3 luni si nu a platit nici o data pensia alimentara. Intrebarea mea este urmatoarea: pot depune o plangere impotriva lui chiar daca divortul a fost facut prin notar si nu prin hotarare judecatoreasca?
Ultima modificare: Miercuri, 2 Octombrie 2013
eva_ioana, utilizator
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 12:17, 3 Octombrie 2013
Puteti depune plangere, dar mai bine apelati la un executor sa ii puna poprire pe salariu.
va multumesc pentru sfat!
Mergeti direct la un executor, actul notarial avand puterea unui titlu executoriu in ceea ce priveste pensia de intretinere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Aless18 Aless18 Buna seara.. As dori sa stiu pensia alimentara raportata la salariu minim se plateste din net sau brut? (vezi toată discuția)
Proprire salariu- cuantum cat platesc si pensie Cristian-1018 Cristian-1018 Buna ziua, Am următoarea problema pe care sper sa mă puteți ajuta sa o rezolv: - am 2 propriei pe contul de salariu la doua bănci pentru doua credite ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara pentru copil Camelia100 Camelia100 Buna ziua, As dori si eu niste lamuriri cu privire la pensia alimentara pentru copil. Am divortat la notar iar pentru copil s-a stabilit o pensie alimentara ... (vezi toată discuția)