avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Desfiintare sau anulare expertiza topo, parte ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Desfiintare sau anulare expertiza topo, parte integranta a sentintei civile

Am sentinta civila din 2011, irevocabila cu obiect granituire si revendicare. Conform experizei efectuate fara coordonate stereo, gresite terenul meu se suprapune peste terenul vecinului. In timpul procesului vecinul avea cadastru. Dupa proces am
solicitat si eu cadastru in baza contractului de vanzare cumparare, nu am prezentat
expertiza topo, si nu a rezultata suprapunere intre propripetari. Ambele cadastre al meu si al vecinului sunt intabulate. Cum desfiintez expertiza topo intocmita gresit?

Alte discuții în legătură

Incredibil! o suprapunere de cadastre halucinanta! V7A7 V7A7 In 2003 am achizitionat un teren de 2400mp (initial extravilan) cu toate actele care trebuiau ,cadastru(in coordonate locale) intabulare in cartea ... (vezi toată discuția)
Intabulare frauduloasa dupa decizie tribunal nefavorabila atinim atinim Buna ziua tuturor, Situatia pe care vreau s-o expun dezbaterii e urmatoarea. Am fost dati in judecata de vecini pentru o suprafata de 400mp. Dupa 5 ani de ... (vezi toată discuția)
Revendicare imobiliara cu granituire sau rectificare cf ? mircea1979 mircea1979 buna ziua, sunt in prezent intr-o situatie delicata. In 2008 am inceput un proces de uzucapiune impotriva statului pentru un teren extravilan de 5400 mp. ... (vezi toată discuția)