avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Divort cu partaj- disjungere?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divort cu partaj- disjungere?

Buna Ziua!

Daca prin intampinare la o cerere de divort si partaj, s-a cerut disjungerea capatului de cerere privind partajul, paratul, nefiind prezent la primul termen, iar instanta deliberind prin prima incheiere de sedinta , ca se amana cauza pentru administrarea probelor, astfel cum au fost ele solicicitate de catre parti,

inseamna, implicit, ca, disjungerea cauzei nu va mai fi luata in discutie?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:19, 3 Octombrie 2013
Nu stim cum va judecati.
Si daca nu intelegeti ce s-a dispus dupa ce ati vazut in heierea iar noi nu am vazut- o cred ca e f greu sa va lamurim.
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Nu stim cum va judecati.
Si daca nu intelegeti ce s-a dispus dupa ce ati vazut in heierea iar noi nu am vazut- o cred ca e f greu sa va lamurim.

Recunosc, ca nu am citit incheierea din doasar fiindca dosarul nu a intrat in arhiva, ci numai condica de complet.

La ce anume va referiti cind spuneti ca nu stiti cum ne judecam? Va pot da amanunte.

Multumesc.

Este obligatoriu sa se disjunga capatul de cerere privind partajul deoarece doar dupa ramanerea definitiva a divortului putem vorbi despre incetarea comunitatii de bunuri.

Este posibil sa se fi dispus disjungerea si sa se fi incuviintat probele solicitate de parti, doar pe actiunea de divort,

Mergeti la dosar si studiati incheierea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu de munca-recuperare drepturi banesti,judecarea cauzei in lipsa reclamantului ? ContSters309565 ContSters309565 Pe scurt: Sunt intr-un proces civil Litigiu de munca ,recuperare salrii neplatite. 1 ). Am depus cererea catre instanta ,impreuna cu toate copiile ... (vezi toată discuția)
Comunicare hotarare civila cu continut eronat - cum se poate corecta ? loanabelciu loanabelciu Buna seara, Azi am primit, in calitate de reclamant, Comunicarea Hotararii Civile in urma caruia a fost admis divortul si s-a dispus disjungerea cererii de ... (vezi toată discuția)
Primul termen al divortului alex201888 alex201888 Buna seara, care este demersul primului termen a unui divort fara minori in instanta si a partajului? Noi, reclamant si parat, avem dreptul la ... (vezi toată discuția)