avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum pun in executare o hotarare referitoare la ...
Discuție deschisă în Executare silită

Cum pun in executare o hotarare referitoare la custodie minori

In urma recursului pe ordonanta presidentiala obtinuta se tata in lipsa mea din tara am castigat , in sensul ca s-a admis recursul ramanand in vigoare sentinta anterioara , adica fetita este in custodia mea. Am apelat la un executor pentru a-mi recupera fetita, aceasta refuza sa vina de bunavoie, deoarece tatal i-a spus tot felul de lucruri care nu trebuiau.Am fost si am vorbit cu ea dar in casa tatalui care se pliumba mereu si mi-a spus fetita ca nu vine pentru ca am batut-o ceea ce nu este adevarat asa a declarat si judecatorului si mi-a spus stii mi s-a spus de fapt stiu ca ai dorit sa ma avortezi, deci nu mai dorit are doar 10 ani, nu stiu ce sa fac cum sa demonstrez ca tatal ii deformeaza imaginea despre mine datorita dorintei de razbunare si eu nu pot vorbi cu fetita in prezenta lui pentru intervine mereu , el tatal a spus in fata avocatei mele ca ma considera o mama surogat si asta ii impune si fetitei, ce sa fac in acest sens , cu forta nu o pot lua , chiar si cu executorul?

Alte discuții în legătură

Custodie minori mesmeea mesmeea Buna ziua, Exista o sentinta prin care minora este in custodia mea, executorul judecatoresc a somat tatal sa aduca fetita sa mi-o incredinteze acesta a vorbit ... (vezi toată discuția)
Dupa divort, fostul sot vrea sa ia fata de 4 ani la domiciliu, desi aceasta nu-l cunoaste nicoletacristina nicoletacristina Buna ziua, .Am divortat anul acesta.Din fosta casatorie a rezultat fetita ce are acum aproape 4 ani. Pentru ca el este din Constanta, ultima locatie comuna a ... (vezi toată discuția)
Plangere penala melissa2006 melissa2006 Buna ziua,as avea o intrebare si sper ca ma poate ajuta cineva.Sunt casatorita din anul 2005 cu un cetatea italian.....in anul 2006 se naste fetita ... (vezi toată discuția)