avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit spatiu
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit spatiu

Anul trecut am depus actele pentru transformarea unui spatiu de locuit in spatiu de alimentatie publica. A mers foarte greu. Am obtinut: certificatul de urbanism, avizul de mediu, avizul de la sanepid, urmeaza sa obtin si avizul de la pompieri. Ce urmeaza apoi?
Din motive financiare situatia s-a schimbat, nu pot merge mai departe sa si pot deschide, imi pare rau sa renunt la a nu mai termina actele de transformare, insa nu stiu la ce ma pot astepta. Nu stiu ce fel de impozit voi plati la anul ? pentru locuinta sau pentru spatiu de alimentatie publica?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:27, 2 Octombrie 2013
el_grande a scris:
Nu stiu ce fel de impozit voi plati la anul ? pentru locuinta sau pentru spatiu de alimentatie publica?

Pentru spatiu comercial ... si va fi cu pana la de 10 ori mai mare decat cel pentru locuinte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere punct de lucru - avize necesare fscridon fscridon Buna ziua, Am nevoie de un sfat competent cu privire la deschiderea unui punct de lucru. Am frunzarit internetul si am gasit mai multe pareri si nu stiu ... (vezi toată discuția)
Costuri schimbare destinatie din locuinta in spatiu comercial albaiuliaonline albaiuliaonline buna ziua,doresc sa construiesc un spatiu comercial 24 mp undeva la sat.in certificatul de urbanism pe langa avizele si acordurile cerute mi se mai cere si ... (vezi toată discuția)
autorizatie de functionare kosamonica kosamonica Am o IF deschisa din 2010 si mai nou trebuie sa obtin autorizatie de functionare si de la primarie. La deschidere am incheiat contract de comodat. Acum mi se ... (vezi toată discuția)