avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Trecerea din stimulent de insertie in concediu de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Trecerea din stimulent de insertie in concediu de crestere pana la un an

Buna ziua. In momentul de fata beneficiez de stimulentul de insertie. Va rog sa-mi spuneti ce ar trebui facut sa trec din stimulent in concediu de crestere a copilului pana la un an.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:02, 3 Octombrie 2013
1. Daca ati optat direct pentru stimulentul de insertie (adica fara sa intrati in CCC) se considera ca v-ati exprimat optiunea pentru CCC pana la 1 an.

2. In cazul in care copilul nu a implinit 1 an puteti solicita CCC pana la 1 an.

3. - Faceti o cerere catre angajator prin care solicitati suspendarea contractului individual de munca (CIM) pentru a intra in CCC pana cand va implini copilul 1 an.
- Cu o copie dupa decizia de suspendare a CIM, emisa de angajator, va prezentati la Primarie unde solicitati suspendarea stimulentului de insertie si plata indemnizatiei pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintoarcere in concediu de crestere copil StillS StillS Buna ziua, sunt tata de 4 luni de zile, sotia mea nu a realizat cele 12 luni de realizat venituri, astfel ca pentru concediu de crestere copil am zis sa ... (vezi toată discuția)
Ce pasi trebuiesc facuti la renuntarea la concediul de crestere copil si angajarea in alt loc de munca florisecuiu florisecuiu eu nrmal in februarie 2012 ar trebui sa in cep munca dar am fost la un interviu la alta firma si de la 1 .12.2011 am fost acceptata sa-mi incep activitatea ... (vezi toată discuția)
Cum pot beneficia de stimulentul de insertie madalina300 madalina300 buna ziua! vreau sa stiu daca nu-mi suspend activitatea profesionala(contractul de munca)dupa concediul de maternitate(cele 126 de zile) mai pot beneficia de ... (vezi toată discuția)