avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimb de posturi in invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimb de posturi in invatamant

Buna seara!In urma cu 2 saptamani am facut un schimb de posturi in invatamant.Eu sunt suplinitoare pe un an scolar fata cealalta ocupa un post titularizabil dar contractul de munca il are incheiat tot pe un an deoarece nu are definitivatul dat si nu poate fi titulara,adica amandoua avem contracte pe per.det de un an.Acest schimb s-a facut la recomandarea juristului din inspectorat prin intermediul unei declaratii notariale.Intre timp s-a incheiat si un act aditional prin care se schimba locul de desfasurare a activitatii.Posturile sunt in gradinite diferite.Problema este ca acum una dintre noi nu poate fi incadrata la salarizare deoarece contabila uneia dintre gradinite spune ca nu are baza legala.La cealalta gradinita totul este in regula.V-as ruga sa-mi dati un raspuns cat mai repede.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 21:50, 2 Octombrie 2013
Nu v-a specificat baza legala juristul ISJ? Conditia schimbului este ca ambele posturi sa aiba aceeasi categorie de incadrare, respectiv ori amandoua titularizabile/amandoua de netitularizabile, fara sa conteze viabilitatea. Este prima data cand aud asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare invatamant biamaria biamaria Buna seara!In urma cu 2 saptamani am facut un schimb de posturi in invatamant.Eu sunt suplinitoare pe un an scolar fata cealalta ocupa un post titularizabil ... (vezi toată discuția)
Titularizare educatoare conf art 253 ne_interesant ne_interesant Sunt educatoare suplinitoare de 2 ani intr-o unitate de invatamant din mediul rural( 4 educatoare in total celelalte 3 sunt titulare), in 2010 am dat examen de ... (vezi toată discuția)
Suplinitor flori_minicards flori_minicards Buna ziua in luna octombrie am sustinut un concurs pentru educator nu am luat concursul dar am obtinut nota 6,25 iar o prietena 7,35 Doamna Directoare ne-a ... (vezi toată discuția)