avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Documentatie cadastrala
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Documentatie cadastrala

Proprietarul unui imobil pentru care s-a intocmit documentatie cadastrala in baza Legii 18/1991,
- Cum este instintat de catre registrator prin incheierea formulata privind ambele cazuri: de admitere sau respingere, care este numarul ORD care reglementeaza si numarul anexelor din regulament care se folosesc in ambele cazuri?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 11:31, 3 Octombrie 2013
Instiintarea se face asa cum s-a solicitat pe cerere. Exista posibilitatea ca instiintarea sa se faca prin posta la o adresa ori la sediul OCPI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru Aurelian Gherasim Aurelian Gherasim Pasii pentru intocmirea documentatiei cadastrale 1) Documentatia se face de persoana autorizata. 2) Documentatia se depune la Oficiul de Cadastru pentru ... (vezi toată discuția)
Documentatie cadastrala Liulica Gina Liulica Gina O documentatie cadastrala intocmita de un autorizat si depusa la OCPI nu este verificata de functionarii OCPI, nu au aceasta obligatie sa verifice partea ... (vezi toată discuția)
Dezbateri - regulamentul privind avizarea tehnica a expertizelor judiciare efectuate de expertii judiciari in specializarea topografie, geodezie si cadastru BEJENARU PETRU BEJENARU PETRU MINISTERUL JUSTIŢIEI Nr. .................../C din........................... AGENŢIA NAŢIONALÃ DE CADASTRU ªI PUBLICITATE IMOBILIARÃ Nr. ... (vezi toată discuția)