avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Vechime in munca
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Vechime in munca

Buna seara!
Stiu ca a existat un decret in 2011 sau 2012 care permitea plata vechimii retroactive. Eu am pierdut 5 ani din cauza neplatii si m-ar interesa daca acest decret mai e in vigoare si ce nr. are.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:36, 3 Octombrie 2013
Este vorba despre OUG nr.94/2010 publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, Nr. 729, din 2 noiembrie 2010.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...

A fost valabila pana la 31.12.2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie pensie savuvirgil savuvirgil Am inteles ca in 2010 sa putut plati contributia pt.pensie in jur de 350-550 lei /luna,direct de catre cel interesat. Se mai poate imi lipsesc 3 ani din ... (vezi toată discuția)
Se pot plãti doi ani din urmã pentru vechime? Pocahontas Pocahontas Mama mea întreabă: \"Se pot plăti doi ani din urmă pentru vechime? Dacă da, unde se pot plăti şi cine calculează exact cât?\". Mulţumesc ... (vezi toată discuția)
Legea nr. 134/2010 privind codul de procedurã civilã în forma republicatã (noul cod de procedurã civilã) Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Legea nr. 134/2010 privind Codul de procedura civila a fost republicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 545, din 3 august 2012 si poate fi consultata ... (vezi toată discuția)