avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... contributie pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

contributie pensie

Am inteles ca in 2010 sa putut plati contributia pt.pensie in jur de 350-550 lei /luna,direct de catre cel interesat. Se mai poate imi lipsesc 3 ani din vechimea de 35 de ani ,obligatorie. Va multumesc ! Virgil S.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:25, 11 Iulie 2011
Este vorba despre O.U.G. nr 94/2010 privind unele masuri in domeniul asigurarii unor categorii de persoane in sistemul public de pensii, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, Nr. 729, din 2 noiembrie 2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca marie-jeanne marie-jeanne Buna seara! Stiu ca a existat un decret in 2011 sau 2012 care permitea plata vechimii retroactive. Eu am pierdut 5 ani din cauza neplatii si m-ar interesa ... (vezi toată discuția)
Recuperare contributii sociale pensie ariana03 ariana03 Buna ziua, as dori parerea d-voastra referitor la urmatoarea situatie: mama mea are vechime pe cartea de munca 13 ani si 7 luni vechime si, intrucat stagiu ... (vezi toată discuția)
Data iesirii la pensie / agricultor / contract de asigurare sociala / oug nr. 94/2010 miki3 miki3 Buna ziua, Mama mea este nascuta in 24.05.1954; are vechime 9 ani(lucrati la CAP) iar de 2 ani are facut un contract la casa de pensii si a platit ... (vezi toată discuția)