avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratia 010
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratia 010

Buna ziua,
as avea nevoie de niste lamuriri si v-as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta. Exact acum o luna mi-am infiintat o firma care deocamdata nu are activitate. E firma platitoare de TVA. Mi s-a spus ca in decurs de 30 de zile trebuie sa depun la Administratia Financiara din Medias (acolo e sediul firmei) formularul 010, iar trimestrial alte doua formulare.
Sunt putin bulversata deoarece din trei parti mi-au venit trei tipuri de informatii. O contabila mi-a spus ca aceasta declaratie nu mai trebuie trimisa la infiintarea firmei, ci doar in cazul in care apar modificari in statutul firmei. Cei de la administratie mi-au zis sa o trimit, dar sa prezint acolo si toate documentele firmei, pentru ca pe baza acestora sa imi spuna ce fel de formulare va trebui sa prezint ulterior.
Cum se procedeaza? Ceea ce ma ingrijoreaza pe mine este problema cu actele, deoarece eu sunt in Bucuresti, actele sunt la Medias, iar azi e ultima zi in care ar trebui depuse, in cazu in care acest lucru trebuie facut.
Sper ca nu am fost ambigua.

Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: thumper , utilizator 09:44, 20 Iulie 2009
Am rezolvat-o asa cum m-a invatat imago! Data de scoatere din evidenta 01.07.2009. Declaratiile 100 si 102 le aveam predate in termen, nu a fost nici o problema. Multumesc inca o data!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe profit sau impozit pe venit? lupascumihaela lupascumihaela buna ziua, cine ma poate lamuri la urmatoarea situatie: sunt platitor de impozit pe profit la societate fara salariati, in cazul in care doresc sa ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate CVASI CVASI In cazul in care o microintreprindere (neplatitoare de tva si cu 1 salariat) isi suspenda activitatea cu 15 mai la registrul comertului si apoi cere la ... (vezi toată discuția)
Recalculare impozit gina.x gina.x Buna seara, Am o societate inregistrata la Registrul comertului in 29.01.2009 iar certificatul de inregistrare la data de 02.02.2009.Societatea a optat ... (vezi toată discuția)