avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de inchiriere

Buna dimineata, acum 2 ani am incheiat un contract de inchiriere cu o firma de paza pentru un angajat al firmei, anul trecut am prelungit pentru inca un an, dar in august anul acesta, din motive personale am fost nevoita sa solicit chiriasilor sa paraseasca apartamentul. Conform contractului putem rezilia contractul pentru nerespectarea conditiilor ( neplata chiriei la timp, neplata intretinerii, etc....) , asa ca am solicitat acest lucru. Chiriasii au parasit apartamentul, dar au lasat in urma o factura neplatita de 3 luni la energia electrica, neplata intretinerii din aprilie pana in iulie.......
Am sunat persoana cu care am inchiriat contractul si am solicitat sa facem demersurile pentru rezilierea contractului si achitarea datoriilor, mi-a raspuns la telefon, o data , de doua ori, dar .....nu s-a intamplat nimic, nu a venit sa reziliem contractul.
Am trimis la firma respectiva o notificare despre acest lucru, prin email, prin fax.....dar nici un raspuns......, asa ca platesc impozit in continuare pentru niste bani pe care nu ii primesc...:((, a trebuit sa platesc energia electrica si intretinerea:((...
Nu stiu cum sa mai procedez, pentru a da firma in judecata este prea mult pentru mine ( costuri imense), si cred ca nu este prima data cand aceasta firma procedeaza asa!...Trebuie sa reziliez contractul cumva, dar problema este ..cum???. Multumesc!

Cel mai recent răspuns: Ioanappreda , utilizator 12:12, 3 Octombrie 2013
Anuntati oficial la autoritatea fiscala rezilierea contractului urmare neachitarii obligatiilor contractual asumate de catre locatar
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de inchiriere camelia50 camelia50 Am inchiriat unui baiat un apartament. Doresc sa reziliez contractul de inchiriere pe cale amiabila inainte de termen. Unde sa merg?La administratia financiara ... (vezi toată discuția)
Am inchiriat un spatiu comercial..si nu pot sa evacuez chiriasul chiar daca nu a platit nici chirie si nici utilitati!!va rog sa ma ajutati! matiscris88 matiscris88 Buna seara!in urma cu 7 luni am inchiriat un spatiu,cu destinatia bar,intr-un complex comercial din comuna 23 August,iar chiriasul care printre altele era si ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de inchiriere sil123 sil123 cum reziliez un contract de inchiriere,chiriasul nu se prezinta pt rezilierea contractului la fisc (vezi toată discuția)