avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am inchiriat un spatiu comercial..si nu pot sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am inchiriat un spatiu comercial..si nu pot sa evacuez chiriasul chiar daca nu a platit nici chirie si nici utilitati!!va rog sa ma ajutati!

Buna seara!in urma cu 7 luni am inchiriat un spatiu,cu destinatia bar,intr-un complex comercial din comuna 23 August,iar chiriasul care printre altele era si un bun priete n si fost angajat la firma parintilor mei,nu si-a respectat contractul..adica nu si-a platit chiria modica de 10 lei,drept urmare i-am facut o notificare prin care ceream eliberarea spatiului in termen de 15 zile ,lucru pe care nu l-a facut fiind nevoiti sa-l dam in judecata cu prima infatisare pe data de 13 ianuarie.Intre timp am fost nevoiti sa-i sistam apa si energia electrica pentru neplata,iar chiriasul ne-a dat pe noi in judecata cu ordonanata prezidentiala pentru a-l racorda la apa si la curent.Procesul a avut loc pe data de 6 dec si l-a castigat desi nu a venit cu nici o dovada ca ar fii platit si in plus a si recunoscut ca nu a depus nici un ban pentru utilitati,dar ar fii depus (nu a specificat unde:)) )doau chitante cu valori in cuantum pana in 100 de lei pentru chirie,dar bani pe care eu sincer nu i-am primit si nu avea nici vreo confirmare de primire .Astazi a venit executorul silit pentru a-l racorda la energie si apa desi eu nu am primit inainte nici o instiintare si in plus mai am o nedumerire....contractul de apa este pe firma parintilor mei care isi desfasoara activitatea in complexul care e pe numele meu iar energia electrica este pe firma bunicii mele de la care am cumparat complexul in urma cu 3 ani...asadar chiriasul meu a dat in judecata pe cine trebuia?:(...va rog sa ma ajutati..cum e posibil ca neplatind nimic sa poata functiona pe banii mei?:O va multumesc mult si sper sa nu fii scris prea mult:">
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:17, 17 Ianuarie 2011
este legala solutia data de instanta pt ordonanta. acolo nu se judeca ca chiriasul nu si-a indeplinit obligatiile contractuale. dvs veti castiga la fond si se va rezilia contractul de inchiriere.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietar cu chiriasi rai platnici dobondigabriela dobondigabriela Buna ziua! In octomrie 2010 am inchiriat un apartament pe baza unui contract de inchiriere cu martor. Din luna mai 2011 chiriasii nu mi-au achitat chiria si au ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere Ioanappreda Ioanappreda Buna dimineata, acum 2 ani am incheiat un contract de inchiriere cu o firma de paza pentru un angajat al firmei, anul trecut am prelungit pentru inca un an, ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere hala productie PaulHaiducu PaulHaiducu Suntem o sociaetate comerciala care am inchiriat o hala de productie unui SRL. Acesta consuma multa energie electrica, care trece prin contorul nostru. ... (vezi toată discuția)