avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Achizitie intracomunitara de piese de schimb-mentiune ...
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Achizitie intracomunitara de piese de schimb-mentiune gratuite

Am un contract cu furnizor intracomunitar cu cod valid de tva , mi-a trimis piese de schimb prin curierat cu "Trading Invoice" cu valoare de 7291 eu, pe care se gaseste mentiunea -Payment: delivery is efffected under guarantee/free of charge".
factura va fi inregistrata si declarata in 390 si in decont cu valoarea de 7291eu?
Iar soldul va fi inregistrat ca o reducere comerciala , chiar daca nu exista un credit note?

Alte discuții în legătură

Taxa este datorată de către cumpărător sacko sacko Bună ziua, Am primit o factură de la o firma din Bulgaria reprezentand Ferryboat, valoare TVA este zero. Firma are cod valid de inregistrare TVA, am ... (vezi toată discuția)
Pf: cum cumpar auto sh din germania fara tva imih97 imih97 Sunt persoana fizica. Cum cumpar auto SH din Germania FARA TVA de la Dealer (anunturi in care este precizat pret brut si net) Raspuns minister finante ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare/cumparare auto international din tara membra ue raulddan raulddan Buna. In primul rand vreau sa salut initiativa acestui forum. Am si eu o problema si va cer ajutorul. Luni 24.02.2014 trebuie sa fac o plimbare pana in ... (vezi toată discuția)